ONS ADVIES

Deze vorm van financieren is weliswaar niet bedoeld voor de aanschaf voor een olietanker of iets dergelijks, maar kan voor u zeer voordelig zijn als u een pleziervaartuig voor particulier gebruik wilt aanschaffen. Of dit nu gaat om een grote zeilboot of een leuk motorbootje, met de scheepshypotheek kunt u deze financieren.

U heeft bij dit product dezelfde flexibele voordelen als bij het doorlopend krediet (klik voor meer informatie), maar u heeft wel een voordeel in de maandlasten, doordat u de boot inbrengt als extra zekerheid, wat een rentevoordeel tot gevolg heeft. U kunt, als dat nodig is, de boot tot 100% van de dagwaarde financieren, zodat u al snel het ruime sop kunt kiezen!

Indien u tot aanschaf bent overgegaan van een vaartuig, dan wilt u deze ook goed verzekeren, dit kan met onze bootverzekering.

Bootverzekering
Met deze verzekering kunt u zo basic als zo uitgebreid uw vaartuig verzekering als u wilt. De basis is de WA-verzekering die u kunt uitbreiden met een dekking voor brand, ontploffing, bliksem, joyvaren en storm. Verder kunt u kiezen voor een een basiscascodekking en een uitgebreid casco.

Behalve deze modules kunt u daarnaast de verzekering verder uitbreiden met een bagagedekking en kunt u kiezen uit vaargebieden: Nederlandse binnenwateren, met uitzondering van de grote meren, alle Europese binnenwateren en tot ten hoogste 5 zeemijl uit de kust. En u kunt kiezen voor een zeer groot vaargebied, zijnde de Europese binnenwateren en de zee binnen bepaalde breedtes en lengtes.

Daarnaast geldt voor schadevrije jaren een korting op de premie volgens een no-claim kortingsysteem.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten
van een verzekering?

Bel ons, wij zitten
voor u klaar!

0227 - 82 25 55
ma / vr 08:00 tot 20:00


POSTADRES

Euro Insurance Consulting B.V.
De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


BEZOEKADRES

De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


CONTACTGEGEVENS

M   06 - 270 65 713
T   0227 - 82 25 55
F   0227 - 82 26 66
E   info@euro-insurance.nl
W   www.euro-insurance.nlkifid