ONS ADVIES

Aankopen woning
Indien u overweegt om over te gaan tot aanschaf van een woning, krijgt u natuurlijk met een heleboel zaken te maken: het vinden van een geschikte woning, het schatten van de benodigde financiën, het regelen van de financiering, de taxatie, de notaris enzovoorts. In zo´n geval is het prettig om één aanspreekpunt te hebben die u begeleidt van begin tot eind en tevens alle benodigde handelingen coördineert.

Door onze contacten met makelaars en de bekendheid in de regio kunnen wij voor u mee helpen zoeken naar een geschikte woning. Daar wij ook in de eventuele financiering (zie: hypotheekadvies ) kunnen bemiddelen, kunnen wij ook exact aangeven binnen welke prijscategorie het best gekeken kan worden en of we de financiering voor een bepaalde woning wel rond gaan krijgen.

Na het bezichtigen van woning(en) kunnen wij vervolgens samen met u in onderhandeling met de verkopende partij om het huis aan te kopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Na de aankoop weet u vervolgens ook heel snel of de financiering daadwerkelijk rondkomt en vervolgens zullen wij het daaropvolgende traject samen met u volgen tot de daadwerkelijke overdracht.

Verkopen woning
Het is soms nog niet eenvoudig om uw woning te verkopen. Door onze contacten zijn wij vaak in staat om u ook te ondersteunen indien u uw woning wilt verkopen. Dit neemt veelal een hoop werk en kopzorgen bij u uit handen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten
van een verzekering?

Bel ons, wij zitten
voor u klaar!

0227 - 82 25 55
ma / vr 08:00 tot 20:00


POSTADRES

Euro Insurance Consulting B.V.
De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


BEZOEKADRES

De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


CONTACTGEGEVENS

M   06 - 270 65 713
T   0227 - 82 25 55
F   0227 - 82 26 66
E   info@euro-insurance.nl
W   www.euro-insurance.nlkifid