ONS ADVIES

In en om het huis en uw privésituatie zijn er diverse zaken die voor kunnen vallen, waardoor u te maken krijgt met schade. Sommige schades kunnen van kleine omvang zijn, zodat u ze ook zelf kunt betalen, maar de schade kan ook zo groot zijn, dat ze voor u een flinke financiële klap kunnen betekenen. In zo´n geval is het prettig om te weten dat u zich dan geen zorgen hoeft te maken, omdat u via ons goed verzekerd bent.

Onze pakketverzekering voor huis en privé biedt diverse voordelen. Door de pakketvorm zullen er geen gaten of overlappingen ontstaan tussen de afzonderlijke verzekeringen, zodat u niet meer betaalt dan nodig. Binnen de dekkingsvarianten zijn er flexibele mogelijkheden, zodat juist dat pakket gekozen kan worden dat het best bij uw situatie past en uniet iets betaalt dat u helemaal niet nodig heeft.

Verder kunt u nog diverse kortingen krijgen als u voor een bepaalde looptijd kiest en meerdere verzekeringen in het pakket neemt. Termijnbetalingen (maand, kwartaal, halfjaar of jaar) zijn mogelijk en daar worden in principe geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Woonhuisverzekering
Uw woonhuis zal waarschijnlijk tot een van uw kostbaarste bezittingen behoren. Als daar dus iets mee gebeurt dan is de schade al gauw niet meer te overzien. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos in uw huis kunt blijven wonen, sluit u een woonhuisverzekering af. Dan is uw huis verzekert tegen gevaren als brand, storm, blikseminslag, glasbreuk en diefstal.

Uiteraard zijn er nog meer gevaren die uw huis kunnen overkomen en afhankelijk van uw wensen, kunt u de dekking zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Wij kunnen u hierover informeren en u vertellen welk kostenplaatje bij een gewenste dekking hoort en welke eventuele eigen risico´s waarvoor u kunt kiezen.

Ook voor huurders kan het interessant zijn om een woonhuisverzekering af te sluiten voor het geval u zelf bepaalde verbeteringen aan de huurwoning hebt aangebracht. U kunt dan denken aan een nieuwe keuken of vloer.

Inboedelverzekering
Huurders en woningbezitters hebben behoolijk wat kostbare dingen in hun huis staan, want ook minder kostbare dingen zijn bij elkaar toch nog een flink bezit. Dus voor eventuele schade kunt u dit het beste ook verzekeren, zodat u uw huis na een schade in ieder geval weer opnieuw kunt inrichten. Hiervoor is de inboedelverzekering. Ook hier gaat het weer om gevaren als brand, storm, blikseminslag en diefstal.De genoemde dekkingen kunt u ook verder uitbreiden als u dit wilt, afhankelijk van uw wensen en uw budget en het risico dat u zelf wenst te lopen. Samen met de adviseur komt u daar vast wel uit!

Een ander voordeel van onze inboedelverzekering kan zijn (afhankelijk van de maatschappij waarvoor u kiest), dat u geen inventarislijst of inboedelwaardemeter hoeft te gebruiken om voor het juiste bedrag verzekerd te zijn; u kunt dit bedrag zelf kiezen. Onderverzekering zal evengoed niet voorkomen.

Met onze inboedelverzekering zijn uw spullen goed beschermd!

Aansprakelijkheidsverzekering
U of uw gezinsleden zullen het waarschijnlijk nooit expres doen (een bal door het raam van de buren of het omstoten van een antieke vaas), maar een ongeluk zit in een klein hoekje en daar kan schade uit ontstaan bij derden. Dit kan om beperkte materiële schade gaan, maar deze schade kan ook groter zijn en zeker als het ook om letselschade gaat.

Om u hiertegen te beschermen, kunt u bij ons een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Uw hele gezin inclusief uw huisdieren zijn binnen deze verzekering gedekt en u kunt kiezen tussen verschillende verzekerde bedragen lopend van € 500.000,-- tot maar liefst € 2.500.000,--.

Het onze inboedelverzekering zijn uw spullen goed beschermd!

Rechtsbijstandverzekering
Een leven zonder conflicten is bijna even onrealistisch als uw leven lang niet ademen. Vooral de laatste jaren neemt het aantal conflicten met een juridisch bijsmaakje steeds meer toe. U zult er dus rekening mee moeten houden dat steeds meer mensen meer op een recht gaan staan. Het kan betekenen dat iemand u daar op aanspreekt, maar ook u kan in een situatie komen, dat juridische bijstand zeer gewenst is. Burenruzie, een aanrijding, problemen met uw werkgever, de aankoop van dure consumptiegoederen zijn enkele voorbeelden waar wel eens het een en ander in mis kan gaan en waarbij juridische bijstand onvermijdelijk kan zijn. Het inhuren van een advocaat of andere expertise kost handenvol met geld.

Met de rechtsbijstandverzekering kunt u zonder hoog oplopende rekeningen toch de nodige juridische bijstand krijgen als u in een dergelijke situatie komt. U kunt ook kiezen voor verschillende dekkingen zoals verkeersrechtsbijstand, algemene, extra hoge bedragen voor advocaatkosten, werkgeversconflicten, fiscale conflicten, aan-/verkoop van een huis.

Wachten met het afsluiten van een dergelijke verzekering tot er echt iets gebeurt, heeft, net als bij alle verzekeringen, geen zin, want u weet nooit wanneer iets zou kunnen voorvallen. Daarnaast heeft u bij deze verzekering een inloopperiode van 3 maanden, waarbij in principe gedurende deze periode geen dekking wordt verleend. Wacht dus niet te lang met het afsluiten van deze verzekering. Er zijn al vele mensen die daar inmiddels spijt van hebben gehad!

Ongevallenverzekering
Een ongeluk kan in een gezin gauw gebeurd zijn. En hoewel in de meeste gevallen een pleister of gipsverband al voldoende soelaas bieden, kunnen de gevolgen van een ongeval ook ernstiger zijn. Er kan dan sprake zijn van overlijden of van blijvende invaliditeit.

In dit soort ernstige situatie komt een hoop geleden smart kijken, maar ook onverwachte hogere uitgaven of inkomensterugval (bij blijvende invaliditeit). In veel gevallen kunnen dergelijke zaken verzekerd zijn of verhaald kunnen worden bij een aansprakelijke derde partij.

Als dit niet of maar beperkt het geval is, is het toch prettig dat de geleden schade evengoed vergoed wordt via de ongevallenverzekering. Deze keert een bepaald bedrag uit bij overlijden en een vijfvoudig bedrag bij blijvende invaliditeit. Hoe hoog deze bedragen zijn, kunt u zelf kiezen in overleg met uw adviseur.

Let op: Deze verzekering keert bij overlijden enkel uit als de oorzaak een ongeval is. Ziekte of natuurlijk overlijden zijn niet verzekerd. Hiervoor dient u dan alsnog een uitvaartverzekering te hebben.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten
van een verzekering?

Bel ons, wij zitten
voor u klaar!

0227 - 82 25 55
ma / vr 08:00 tot 20:00


POSTADRES

Euro Insurance Consulting B.V.
De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


BEZOEKADRES

De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


CONTACTGEGEVENS

M   06 - 270 65 713
T   0227 - 82 25 55
F   0227 - 82 26 66
E   info@euro-insurance.nl
W   www.euro-insurance.nlkifid