ONS ADVIES

Uiteraard kunt u bij ons op diverse aantrekkelijke manieren sparen om voor later een aardig kapitaaltje bijeen te hebben. Echter, als u NU geld nodig heeft, kunt daarvoor ook bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid tussen twee kredietvormen met een marktconforme rente. Zo kunt u het door u gewenste nu al aanschaffen, zoals een auto, caravan, keuken, vakantie, hobby uitrusting of –apparatuur.

Doorlopend Krediet

U krijgt van de kredietverlenende instelling een bepaald maximum geldbedrag dat u kunt lenen. Hoeveel u daarvan opneemt, bepaalt u vervolgens zelf. Alleen over hetgeen u opneemt betaalt u rente. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand voor de rente en aflossing. Dit bedrag is meestal een percentage van de afgesproken limiet (bijvoorbeeld 2%). Hetgeen u al heeft afgelost, kunt u ook gewoon weer opnemen. Dit product kent dus de meeste flexibiliteit.

Om voor u het overzicht te behouden, krijgt u ook maandelijks een rekeningoverzicht. De flexibiliteit houdt overigens ook in dat het rentepercentage kan wijzigen.

Het is vooral geschikt voor mensen die verwachten misschien later weer eens geld nodig te hebben en voor mensen die van deze mate van flexibiliteit houden.

Persoonlijk Lening
Bij de persoonlijke lening krijgt u na acceptatie een bedrag uitgekeerd, welke u vervolgens met een vast maandbedrag gaat terugbetalen inclusief rente. Dit betekent ook dat de looptijd van tevoren vaststaat en ook het rentepercentage staat vast gedurende de gehele looptijd. U komt dus niet voor verrassingen te staan en weet van tevoren precies waar u aan toe bent. U bent echter wel in de gelegenheid om tussendoor boetevrij af te lossen; u kunt de looptijd dus nog wel verkorten! Hetgeen u heeft afgelost kunt u alleen niet meer opnemen.

Deze vorm is geschikt voor mensen die meer van zekerheid en overzicht houden en die niet direct verwachten na een bepaalde periode weer een geldbedrag nodig te hebben.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten
van een verzekering?

Bel ons, wij zitten
voor u klaar!

0227 - 82 25 55
ma / vr 08:00 tot 20:00


POSTADRES

Euro Insurance Consulting B.V.
De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


BEZOEKADRES

De Wieken 38
1777 HT Hippolythushoef


CONTACTGEGEVENS

M   06 - 270 65 713
T   0227 - 82 25 55
F   0227 - 82 26 66
E   info@euro-insurance.nl
W   www.euro-insurance.nlkifid